Friday, 5 October 2012

Vihdoin minäkin sain!

Kappas vain, kirjat saapuivat (ja niiden mukana lasku, jonka "parasta ennen" -päivä oli jo mennyt). Siis omat kirjani.

Ja heti alkoi ottaa päähän. Kirjaan nimittäin on livahtanut ainakin yksi virhe (ja voihan niitä olla enemmänkin, mutten ole uskaltanut vielä katsoa tarkemmin).

Lukujen tulisi alkaa aina uudelta sivulta, mutta ainakin yksi luku on livahtanut alkavaksi keskelle sivua. Lisäksi kirjan sivunumeroinnin kanssa oli ongelmia ja se (numerointi) alkaakin typerästi.

Typoja en ole edes vielä uskaltanut tarkistaa. Tai lähinnä tyhjiä välilyöntejä. Kässäriä nimittäin veivattiin aika paljon paikasta toiseen ja tajusin vasta jonkin ajan kuluttua, että se sotki tekstimääritykset kokonaan.

Kävin kyllä sen uudelleen läpi (parikin kertaa) ennen matskun lähettämistä, mutta olin vähän pihalla (en siis kännissä tmv. mutta en vain silloin tajunnut, että ongelma oli niin laaja) ja nyt harmittaa.

Ohjeitakin olisi voinut ehkä lukea nimenomaan sen formaatin suhteen, mutta mutta... Ensi kerralla sitten.Ps. Ensi kerralla esittelen garderoobini! Eikös jokaisen kunnon "kirjailijan" kuulu niin tehdä? Minäkin siis haluan - ette kyllä ikinä arvaa, mitä siellä on!

14 comments:

 1. No, vihdoinkin se kirja tuli!

  Typoja on aina, ainakin minulla on ollut, ja ne harmittavat ihan hemmetin raskaasti ens alkuun. Sitten niiden merkitys katoaa, olen huomannut.

  Garderoobi! Vau, tuskin maltan odottaa. Veikkaan, että sinulla on siellä pääkallokokoelma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, meinas jo usko mennä tässä odotellessa. Annan mahdolliset typot ja muut mokat itselleni nyt anteeksi, kun kyseessä kuitenkin oli eka kerta. Ensi kerralla jokaisesta mokasta tulee viisi ruoskaniskua :D

   Vähän jännittää itseäkin, että mitä sieltä garderoobista paljastuu... ;-)

   Delete
 2. Good for u :) Ei tollasia pikku juttuja edes huomannut <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hyvä, itseä ne häiritsee, mutta eipä voi nyt enää mitään. :)

   Delete
 3. Sain juuri kirjan postista. Se tuli yllättävän nopeasti. Huomenna menen kirjamessuille Turkuun, mutta sitten käyn siihen käsiksi.
  Äläkä sure jotain pikkujuttua, olen tehnyt jo viisi kirjaa ja aina vaan löytyy jokin virhe.

  Onnea vielä, näyttää ja tuntuu tosi hyvältä...kohta avaan salaisuuden...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähän myöhässä vastailen. Keskittymiskyky on ollut koetuksella hermoja repivien asuntovikojen takia.

   Hyvä tietää, etten ole yksin virheideni kanssa ;-) Tokassa kirjassa osaan sitten välttää nämä tämän kirjan virheet ja voin tehdä uusia :D

   Delete
 4. Hei, minäkin sain..... siis kirjan :) Perehdyn rauhassa myöhemmin, mutta ilmoitan sen saapuneen. Kaunis kuin mikä. Vähän kesti, mutta hyvää kannattaa aina odottaa jne.

  ReplyDelete
 5. Nyt julkaisin blogissani ajatuksiani romaanistasi. En paljasta mitään sellaista, mikä veisi muilta jännityksen lukea. Kerron vain yleisesti.
  Kiitos elämyksestä, upea romaani :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kävinkin sen jo lukemassa ja myös laitoin eilen linkin Facebookkiini. Toivottavasti ei haittaa. Ajattelin, että on ok niin tehdä, kun sinulla on ne jakonamiskat postausten alla :) Mutta jos et tykkää, niin ilmoita niin poistan sen.

   Voinko linkittää jutun myös tänne?

   Delete
 6. Replies
  1. Kävinkin jo lukemassa blogiasi, kiitos <3

   Delete
 7. Onnea kuitenkin uuden kirjasi johdosta. Seuraava kirja onnistuu sitten painoasussaan paremmin. Älä ole huolissasi, sisältö on tärkein. :-)

  ReplyDelete