Tuesday, 16 October 2012

Louboutineja ja lukukokemuksia

Valitettavasti garderoobi-postaus hieman viivästyy, sillä komeron eteen on muodostunut kasa, joka estää ovien avaamisen.

Myös pukeutumistuoliini, johon yleensä istahdan sujauttaessani safiirisukkahousut (Dior) jalkaani ja sovittaessani timantein koristeltuja kenkiäni (Loubuitin), on muodostunut kasa. Sellaista on tämä kirjailijan arki; joskus voi tulla äkillisiä muuutoksia bloggausaiheisiin.

Kirjaani on kaikesta huolimatta luettu. Lue Uunan lukukokemuksista täällä. Jos et vielä ole lukenut kirjaa (olisi muuten jo korkea aika!), niin ei huolta - Uuna ei paljastele oleellisuuksia juonen kannalta eli mietteitä voi lukea ihan turvallisin mielin.

Myös Karoliina on lukenut kirjan. Hänkään ei repostele juonella, joten hänenkin mietteitään voi mennä lukemaan, vaikkei olisi itse kirjaa lukenut. Kiitos kovasti teille Uuna ja Karoliina!

Täältä näet, mistä kirjaa voi ostaa.  Uusimpana myyntipaikkana näyttäisi olevan CDON.com. Kadotettua Maisemaa saa myös kaikista Amazoneista, joten ulkomailla asuminen ei ole mikään tekosyy olla ostamatta sitä.


Kuva täältä.

8 comments:

 1. Onnea uudelle kirjallesi. Ja blogille, alku näyttää tosi hauskalta vakavasta aiheesta, tietty :) Tilasin Amazonista, pitäisi putkahtaa postilaatikkoon any day now! Odottelen innolla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitosta, vähän harvahkoon tulee nyt tätä pävitettyä, kun iski kesken kaiken kuvainspiraatio enkä pääse siitä eroon :D

   Delete
 2. Hankin heti kun rahapussi myöntelee :) Tällä hetkellä kituutan, koska "vahingossa" kävin Suomessa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selitys hyväksytään, ei ole tarkoitus ajaa ketään henkilökohtaiseen konkurssiin uhkailemalla ja kiristämällä ;) Suomessa tulee joskus "vahingossakin" käytyä! :D

   Delete
 3. Ennen kirjasi lukemista en edes tajunnut miten kaunis eläin kirahvi on <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana sinä, monia asioita ei tule ajatelleeksi <3

   Delete
 4. Lukeminen on vielä kesken.... palaan asiaan kun takakansi sanoo päks!
  ps. luulen, että olen Toukka♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ihana kuulla että luet parhaillaan kirjaani, jännää <3

   Delete