Tuesday, 2 October 2012

Ensimmäinen arvostelu


Rakkaudesta kirjoihin -blogin Annika on lukenut Kadotetun maiseman. Se olikin ensimmäinen arvostelu kirjasta. Käykääpä lukemassa Annikan mietteitä täältä.

Annikan arvostelu avaa kirjaa hieman enemmän kuin takateksti, joka jäi aika suppeaksi, koska halusin pitää sen (takakannen tekstin) mahdollisimman lyhyenä. Siitä lähtikin sitten melkoinen läjä teksiä pois.

~~~

Kadotettua maisemaa saa nyt muuten ilmeisesti kaikista (UK, Usa, Kanada, Saksa, Italia, Ranska ja Japani) Amazoneista eli ulkosuomalaisuus ei ole este saada kirjaa hyppysiin! Hopi hopi.

Tällä hetkellä kirjaa saa muuten AdLibriksestä hintaan 15,40 euroa. Eli nyt kannattaa tilata äkkiä ennen kuin hinta taas pompsahtaa kattoon.

Olen mielenkiinnolla seurannut kirjan hinnoittelua eri nettiputiikeissa ja havainnut hinnan vaihtelevan jopa päivittäin. Olisi jännä tietää, millä perusteella.


Ps. Voit myös pyytää lähikirjastoasi tilaamaan kirjan.

10 comments:

 1. Hyvä vinkki! Mun täytyisi uskaltautua kirjastoon palauttamaan "hiukan" sakoilla olevat teokset... Samalla voinkin vinkata, että kirjan hankkivat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kuulostaa tutulta nuo sakkokirjat. Minulla esiintyi samaa ongelmaa - jopa silloin nuorena neitinä, kun olin kirjastossa töissä :D

   Delete
 2. Oli hienoa lukea ensimmäinen lukukokemus. Pienistä tekstikopioista huomasin, että tekstisi on hyvin runollista, proosarunoa, tuli näistä näytteistä mieleen. Alkoi kiinnostaa entistä enemmän. Pari kirjaa on jo tulossa, mutta kolmaskin siis listalle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, se on helppolukuista proosaa. Huomaan, etten tykkää kirjoittaa kovin monitulkintaisesti (paitsi runoja), koska jokin sisälläni käskee olla selkeä. Lienee viestinnän- ja tiedotusopinnoilla vaikutusta tähän (ts. pyrkimys tietynlaiseen selkeyteen).

   Delete
 3. Nyt kirja on tilattu. Edelliset tilasin Adlibriksesta, mutta sieltä kirjat eivät tule näköjään kotiin, vaan pitää hakea postista. Bookplussasta kirja tulee postilaatikkoon, sieltä tilasin nyt tämän. Oli hiukan kalliimpi, mutta laiskuudesta sakotetaan :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, kiitos <3 Jännityksellä odotan, mitä mieltä siitä olet!

   AdLbiriksen palvelu on muuttunut jotenkin oudoksi ja ilmeisesti on myös hidastunut. Itse tilasin taannoin paljon kirjoja sitä kautta ja tulivat yleensä melko nopsaan ja suoraan kotiin. Postimaksukin oli pieni ja sama määrästä riippumatta.

   Delete
 4. Hienoa, pitää jossain vaiheessa saada käsiini, todella hyvältä vaikuttaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, siitä vain tilaamaan - sitä saa aika monesta paikasta! ;)

   Delete
 5. Onnea ensimmäisen (eikä takuulla viimeisen) arvostelun johdosta. En vielä lue noita arvosteluja, haluan lukea kirjasi ensin!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuossa Annikan arvostelussa ei ole juonipljastuksia, mutta tiedän ettei sitä välttämättä halua kuulla mitään kirjasta ennen kuin sen on itse lukenut. :)

   Kirja tuloo pian (ellei kuningasposti tai itella mokaa) ;-)

   Delete