Monday, 24 September 2012

Linkki, jota ei ollutkaan olemassa

Olen tässä jokusen päivän ajan miettinyt onko sopivaa esittää kritiikkiä Bodia kohtaan. Tulin siihen tulokseen, että minä olen maksanut heidän palveluistaan, joten kritiikki lienee sallittua.

Kun kässärini ns. meni läpi Bodilla, sain siitä ilmoituksen ja samalla mainittiin, että voin itsekin tilata kirjaani. Jopa suositeltiin oman kirjan tilaamista, että voi omin silmin tarkistaa sen laadun.

Luonnollisesti tilasin oikopäätä omaa kirjaani ja edelleen odotan lähetystä. Olen odotellut jo aika kauan. Kirjatilaukseni kohdalla mainitaan, että kirjat on lähetetty ja olen siitä sähköpostivahvisteenkin saanut.

Voin kuulemma seurata lähetyksen etenemistä napsauttamalla linkkiä. En tosin löytänyt sitä linkkiä mistään ja voin kertoa, että kovasti kyllä etsin. Hyvin on piilotettu, en voi muuta sanoa.

Ehkäpä tilaan itselleni oman kirjani UK:n Amazonista, kun se on siellä nyt saatavilla. Laskeskelinkin tässä, että saattaisi jatkossa tulla edullisemmaksi ihan oikeastikin ostaa omaa kirjaa Amazonista kuin suoraan Bodilta (Bodiltahan saan tilata omaa kirjaani kustannushinnalla), koska Bodilta tilatessa ne postimaksut ovat tänne vähintään noin 30 euroa, ehkä jopa enemmän.

Jos taasen tilaan itselleni oman kirjani Amazonista, tienaan samalla omasta kirjastani eikä tarvitse maksaa postikuluja. Hmm, ehkä ryhdynkin ostamaan omaa kirjaani oikein urakalla: sitten minusta tulee miljonääri, hoho.

Vakavasti ottaen, kirjan saa myös Usan Amazonista. Eli nyt myös Usan ulkkikset saavat helposti suomenkielistä luettavaa, hopi hopi shoppaamaan!

Muita myyntipaikkoja pääset katsomaan tästä.

6 comments:

 1. Kyllä ihan vakavasti kannattaa harkita oman kirjan ostamista jostain nettikaupasta, josta saa halvalla. BoDilla on valitettavasti korkeat postimaksut, eikä samaan pakettiin saa yhdistettyä eri nimikkeitään, tiedoksi sinulle kun julkaiset seuraavat kirjat.

  Odottavan aika on pirun pitkä, toivottavasti pääset kohta hypistelemään omaa kirjaa!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vai niin, eli täytynee tosiaan tehdä tarkat laskelmat, mistä kirjaansa jatkossa tilaa, jos tilaa. Minusta on melko merkillistä, etten ole saanut kirjaa, vaikka moni muu on sen ilmeisesti jo saanut! Eli ihan sama vaikka olisin itse tilannut sen Amazonista, varmaan tulisi nopeammin :D

   Delete
 2. Jonkun kirja kohdalla minulla kävi samoin, että muut tilaajat ehtivät jo hyvin lukea kirjani ennen kuin itse pääsin sitä tutkimaan ja katsomaan painvihrepaholaisia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahaa, eli siis kannata ihan kauheasti huolestua vielä tässä vaiheessa. Minulta on kadonnut viime aikoina muuta postia, joten olen vähän vainoharhainen. Vaikka nuo kirjat kaiketi tulevat jonkin kuriiripalvelun kautta. Tai sitten ei.

   Delete
 3. Pitäisivät tulla kuriiripalveluna, ainakin täällä Suomessa tulee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei tässä sitten varmaan auta kuin odotella ja saada raivareita, kun kuriirit soittelevat meidän summeria, vaikka heillä on lähetyksiä alakertaan. Tänään olen ravannut jo kaksi kertaa täältä "tornista" alas havaitakseni, ettei kuriiri osannutkaa lukea.

   Alkaa kyllästyttää tämä päivystäminen, mur.

   Delete